COMBINATIEREIS DUBAI – ABU DHABI


Een stad in de Verenigde Arabische Emiraten gelegen aan de Perzische Golf en de hoofdstad van het gelijknamige emiraat. Dubai is de afgelopen jaren van een relatief onbekende stad ergens in het Midden-Oosten uitgegroeid tot één van de top vakantiebestemmingen, alles is hier groter, luxer en exclusiever. Dineer of overnacht in het enige zevensterren hotel ter wereld, trek met een 4x4 jeep door het hart van de uitgestrekte woestijn, bezoek een traditionele kruiden of gold soukh, of shop till you drop in een van de luxe en hypermoderne winkelcentra zoals de Dubai Mall. Door het woestijnklimaat zijn Dubai's stranden het hele jaar door een geliefde zonbestemming! Ook op culinair gebied heeft u niet te klagen. Gerechten van over de gehele wereld komen samen in Dubai.

Abu Dhabi is de hoofstad van het gelijknamige emiraat en tevens de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten (VAE). Abu Dhabi stad ligt op ongeveer 2 uur rijden van Dubai en blijft beslist niet achter bij zijn grotere broer. Het land en de stad ontwikkelen zich in rap tempo. Absolute highlight is de prachtige Sheik Zayed Grand Moskee. De grootste moskee ter wereld met ’s werelds grootste Swarovski kroonluchters. Sinds kort heeft het Louvre in Parijs er ook een dependance geopend met een schitterende kunstcollectie en het duurt niet lang voordat het Guggenheim uit New York er ook een filiaal opent. Liefhebbers van autosport kunnen de dag doorbrengen op Ferrari World. Een overdekt pretpark met de mogelijkheid om te gaan racen op het Yas Circuit. Naast de culturele rijkdom is Abu Dhabi ook een perfecte uitvalbasis voor luxe woestijnsafari’s en strandverblijven.

Dubai & Abu Dhabi, een schitterende combinatie.

 

 

 

Neem contact op met onze specialisten

BYeTravel is dé reisspecialist voor Dubai & Abu Dhabi. U kunt ons altijd bellen voor uw eventuele vragen of meer informatie.
Bereikbaar op T +31 6 46 15 68 43.