EXCLUSIEF bij BYe TRAVEL

Enhansement: luxe zeilvakantie in de Griekse wateren

Een vakantie aan boord van ‘Enhansement’ is een onvergetelijke zeilervaring voorzien van alle denkbare luxe en comfort. Terwijl u geniet van de zon, zee en de prachtige Griekse eilanden, zorgen schipper Nick en hostess/kokkin Veronique dat het u aan niets ontbreekt. Ultieme luxe aan boord van een uitzonderlijk designjacht.

Welkom aan boord!

Nick en Veronique heten u van harte welkom aan boord van ‘Enhansement’, een luxe zeiljacht dat zeilt rond de Griekse eilanden in de Ionische Zee. Nick is de zeer ervaren schipper, Veronique is verantwoordelijk voor de ontvangst en de catering aan boord. Samen doen ze er alles aan om u een onvergetelijke zeilvakantie te bezorgen.

Met een lengte van bijna achttien meter is ‘Enhansement’ het meest luxe zeilschip in zijn klasse. Het is uitgerust met twee royale tweepersoons VIP-cabines met airconditioning en en-suite badkamers en heeft een stahoogte van maar liefst 2.15m. Overal op het schip is ruimte om te relaxen: in de prachtige salon met flatscreen tv, audio en wifi, op het grote zonnedek met comfortabele loungebedden of in de kuip waar twee tafels met een druk op de knop kunnen worden veranderd in heerlijke ligbedden. Sfeerverlichting boven en onder water zorgt ervoor dat ‘Enhansement’ er ook ’s avonds adembenend uitziet.

Wie wil kan het zeilen leren van Nick of actief meezeilen, maar u kunt er ook voor kiezen om te genieten van de zon, de zee en het prachtige uitzicht. Nick en Veronique zorgen ervoor dat alles is geregeld: de route, het aanleggen en de mooiste ligplaatsen. Het enige wat u hoeft te doen is zorgeloos genieten van uw zeilvakantie.

In de volledig uitgeruste keuken voorzien van een bar met ijsmachine bereidt Veronique 's ochtends het ontbijt en 's middags de meest fantastische lunches. Het is zelfs mogelijk om aan boord te barbecueën. ’s Avonds gaat u aan wal gezellig dineren in een van de vele Griekse taveernes. De bij ‘Enhansement’ horende tender is niet alleen geschikt om u hiervoor naar de wal te vervoeren, maar kan ook worden gebruikt om te waterskiën of wakeboarden. Aan boord bevinden zich ook twee sups en snorkelbenodigdheden.

Een onvergetelijke zeilvakantie op ‘Enhansement’ is in Nederland exclusief te boeken bij BYe Travel.

Prijzen vanaf € 10.000 per week.

Voor uitgebreide specificaties klik hier

Neem contact op met onze specialisten

BYeTravel is dé reisspecialist voor deze luxe zeilvakantie. U kunt ons altijd bellen voor uw eventuele vragen of meer informatie.
Bereikbaar op T +31 6 46 15 68 43.