MALEDIVEN

Een paradijselijke duikbestemming in de Indische Oceaan: dat zijn de Malediven! Deze groep eilanden met kraakheldere koraalriffen zijn schitterend, zeker voor strand- en watersportliefhebbers. Een ware droombestemming!

In de Indische Oceaan liggen de Malediven, een eilandengroep bestaande uit 1190 eilandjes.

De eilanden van de Malediven zijn gegroepeerd in grote, ringvormige koraalriffen. In de Malediven is het warm, tropisch en vochtig. De gemiddelde temperatuur ligt hier tegen de 30 graden, met altijd een heerlijk verkoelende bries. De zon schijnt gemiddeld 8 uur per dag. Het zeewater is gemiddeld 28 graden. Er zijn twee seizoenen die het weer van de Malediven domineren, het droge seizoen dat de noordoostelijke moesson is en het regenseizoen of de zuidwestelijke moesson van April - Oktober, waarbij de regenval met name van Juni tot Augustus toeneemt. Met zijn overvloedige zeeleven en zandstranden, zijn de Malediven een waar tropisch paradijs. Malé is de hoofdstad van de Malediven en tevens de financiële en commerciële hoofdstad van het land. Voor een huwelijksreis, luie vakantie of een actieve watersportvakantie ben je op de Malediven helemaal goed.

De paradijselijke Malediven zijn een ideale bestemming als mooie afsluiting van een rondreis naar bijvoorbeeld Sri Lanka of Dubai.

To travel is to live